Nieuw! Havens Senior Crumbs

De Greef Diervoeders heeft een mooi nieuw product in het assortiment: Havens Senior Crumbs. Senior Crumbs is speciaal afgestemd op de voedingsbehoeften van oude(re) paarden.

Waarom speciale voeding?
De voeding en verzorging van een ouder wordend paard kunnen nogal wat uitdagingen met zich meebrengen. De algehele lichamelijke conditie gaat langzaam achteruit. Vroeg of laat zie je gewichtsverlies, spierafname, een minder mooi haarkleed, een doffere vacht en moeilijker verharen. Ook slechtere vertering van de voeding en minder efficiƫnte opname van voedingsstoffen als gevolg van gebitsproblemen, komt vaak voor.

Bekijk het product hier!

 

Wortels weer beschikbaar!

De Wortels zijn weer beschikbaar. De warme zomermaanden naderen zijn einde waardoor we weer beginnen met de verkoop van de oranje lekkernijen voor het paard. Ze zijn weer beschikbaar in de vertrouwde 10kg zakken.

Heeft uw paard last van zomereczeem?

Sommige paarden krijgen door de overgevoeligheid voor een stofje in het speeksel van de culicoides mug(knut mug) last van jeuk aan de staart en manen en gaanschuren. Een uiterst vervelende aandoening bij paarden.

Nieuw: Flynip Vliegenval

Groot uitgevoerde vliegenval met het onweerstaanbare lokmiddel FlyNipvoor buitenshuis gebruik. Vangt kamer-, stal- en vleesvliegen. Door gebruik te maken van het allerbeste, gifvrije lokmiddel heeft dezevliegenval superieure vangstresultaten.

Over ons

Wij zijn de Greef Diervoeders. Een familiebedrijf met hart voor dieren en tuin. Kom gerust eens langs!

Volg ons!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 18.00 uur

Zaterdag
08.00 – 15.00 uur

Contact